Известната холивудска актриса и носителка на награди Оскар и БАФТА Сюзън

...
Известната холивудска актриса и носителка на награди Оскар и БАФТА Сюзън
Коментари Харесай

Подкрепила Палестина: актьорска агенция спря да работи със Сюзън Сарандън

Известната холивудска актриса и носителка на награди Оскар и БАФТА Сюзън Сарандън се оказа в центъра на скандал. Тя поддържа Палестина и участва на няколко демонстрации в нейна поддръжка, след което United Talent Agency приключи съдействието си с нея. 

Това съобщи Deadline с позоваване на представител на организацията. Носителката на " Оскар " участва на няколко пропалестински митинга, където направи няколко забележки, в това число думите: " Много хора към този момент се опасяват да бъдат евреи и стартират да усещат какво е да си мохамеданин в тази страна. "

Тя също разгласява наново в X (Twitter) пропалестински пост от Роджър Уотърс от Pink Floyd, който беше подложен на критика за антисемитски изявления през годините.

Изгонването на Сарандън от UTA е още един образец за това, което се случва през последните седмици, когато организациите за гении вземат сложни решения, когато става въпрос за обществени изказвания на техни клиенти или сътрудници по отношение на войната в Израел.

Миналия месец съпредседателят на кино лентата CAA Маха Дакхил подаде оставка от борда на шефовете на организацията, откакто разгласява история в Instagram, която гласи: „ В момента изучавате кой поддържа геноцида “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР